Beställning av fiberanslutning till Årjängs Fibernät

Fiberplöjning
Annelie Pettersson

Vill du ansluta dig till Årjängs Fibernät ska du anmäla din fastighet till Årjängs Nät eller en lokal fiberförening.

Årjängs Fibernät är ett samarbete mellan tre fiberföreningar och Årjängs Nät. Det innebär att det finns olika ägare till nätet. Du som kund ska göra en beställning till ägaren av det område som din fastighet är belägen i. Är du osäker på vilket område du tillhör så kan du kontakta oss på Årjängs Nät så guidar vi dig rätt.

Beställning av fiberanslutning i centrala Årjäng

Äger du en villa i centrala Årjäng och inte tillhör något fiberföreningsområde beställer du en fiberanslutning hos Årjängs Nät.

Detta kan du göra via vår kundtjänst, kontaktuppgifter finns längre ned på sidan, eller genom att ladda ladda ned vår beställningsblankett här: Beställningsblankett , 167.7 kB..

För Allmänna villkor kontakta Årjängs Nät.

Flerfamiljs-/hyreshus, bostadsrättsföreningar, företag och ideella föreningar

Självklart ansluter vi alla fastigheter och är du fastighetsägare till ett flerfamiljs-/hyreshus, ett företag, representant för för en bostadsrättsförening eller ideell förening kontakta oss för en offert och avtal.

Beställning av fiberanslutning till fiberföreningar

Beställning av fiberanslutning eller intresseanmälan till föreningarna HolmedalsNet, Silbodal Norra, och Vatt-Net kan du göra här: Intresseanmälan Länk till annan webbplats.

Beställning eller intresseanmälan till föreningarna GrensNet, VestNet HF och Årjäng Sydväst görs direkt till respektive förening.

För att se vilken fiberförening du tillhör kan du se gränsindelning på vår fiberkarta. Klicka här. , 3.9 MB.

Kontakt

Senast uppdaterad:
Sidan publicerad av: ewa adolfsson