Hem/Invånare/Uppleva & göra/Allsköns Musik
Lyssna

Allsköns Musik 11-13 augusti 2017

Observera ändring i årets program - Trankils kyrka söndag klockan 15.00 Flauguissimo Duo, Johan Löfving gitarr och Yu-Wei Hu tvärflöjt.

Top Cats

Foto: Per Kristiansen

Top Cats på Årjängs Båtmagasin!

Allsköns Musik 2007-2017

Musikfesten Allsköns Musik har slagit rot och fått en självklar plats i vårt kulturella universum. Årets musikhelg innehåller 14 konserter runt om i kommunen. Se program i länk till höger.

Historik

Allsköns Musik startade i augusti 2007 efter en idé som chef för Medborgarservice Owe Lindström fick på en semestertripp till en liten by i Frankrike. Kan de så kan väl vi...
Grundtanken var att engagera musiker som har anknytning till "bygden" och har fostrats i vår musikskola eller på annat sätt har anknytning till vår kommun. En arbetsgrupp bestående av representanter från kommunen, församlingar och föreningar sammankallades och började planera.

Så här långt... 

Resultatet har blivit en otrolig musikhelg med allt från härliga musikskoleungar till världskända artister som alla bjuder på högklassisk musik från rock, pop, country och folk till musikal, klassiskt och gospel. I år kan du välja mellan 14 konserttillfällen under helgen, varför inte fixa en helarrangemangsbiljett och åk runt på alla! 

Tack

Vi tackar alla som gör vår Allsköns Musik möjlig att genomföra - artister, arrangörer, sponsorer och besökare!

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 20 maj 2016

Kontakt

Allsköns program

Se bilder från årets musikhelg

Bildgalleri Lars Brander