Hem/Invånare/Uppleva & göra/Idrott, motion och friluftsliv/Årjängs Bad & Friskvårdscenter
Lyssna

Välkommen till Årjängs Bad & Friskvårdscenter

Årjängs Bad & Friskvårdscenter är en mötesplats för alla som vill ta hand om sig själv och sin hälsa. Du erbjuds allt från massage till träning i olika former.

Återbetalning

Vi har förlängt tiden till sista februari 2020 för återbetalning av årskort för bad och våra gruppaktiviteter babysim, simskola och vattengympa. För återbetalning behöver du lämna in namn, adress, kontonummer och personnummer. Ta även med ditt kort om du ska ha tillbaka för bad eller vattengympa. Vid frågor kontakta personalen på nummer 0573-14280.

Simbassängerna i Årjäng stängs omgående

 Publicerad 2019-10-14 17:01

Från och med imorgon tisdag den 15 oktober kommer simbassängerna i Årjäng att stängas på grund av skador på simbassängernas konstruktion. Övrig verksamhet i Bad och Friskvårdscentret håller öppet som vanligt.

Årjängs kommun fattade under eftermiddagen ett beslut om att stänga de två simbassängerna i Bad och Friskvårdscentret efter att ha tagit del av en rapport från SWECO om bassägernas skick. SWECO hänvisar i sin rapport att de ”inte längre kan säkerställa att det inte sker ett brott i simbassängen konstruktionsdelar”.

Med anledning av stängningen kommer den planerade förstudien av en ny simhall, som skulle ha genomförts kommande år, att påbörjas redan under oktober månad.

Exakt hur Bad och Friskvårdcenters olika verksamheter påverkas kommer de att kommunicera till sina besökare och kunder under veckan. Har du frågor om deras verksamheter så kan du ta kontakt med dem på telefon 0573-14280 eller 0573-14281

Aktiviteter, kurser och träningspass

  • bastu
  • olika typer av massage
  • gym och instruktörsledda träningspass (mer information hittar du under Friskvårdsaktiviteter) 
  • ljusterapirum och torrvattenmassagesäng

Trivselregler

Hos oss är fotografering inte tillåtet utan personalens tillåtelse. Detta gäller hela anläggningen!

Du tar av dig skorna i entrén. Du sätter upp dem på skohyllan eller tar med dem till klädskåpet. I omklädningsrummet hänger du upp dina kläder på krokar eller i låsbart klädskåp (Hänglås finns att köpa i receptionen). Du ansvarar själv för dina värdesaker.
Det är inte tillåtet att ta med glasflaskor och porslin in i duschrum. Det är inte tillåtet att dricka alkohol i lokalerna.

Försäljning i receptionen

  • kaffe och dricka
  • glass och godis
  • hänglås
  • simglasögon och andra badartiklar 
  • schampo, tvål och hygienartiklar

Hyra badkläder

Du kan också hyra badlakan till en kostnad av 20 kronor styck.

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 5 december 2019

Kontakt

Mer information