Hem/Invånare/[Nyhetslista invånare]/Årjängs kommun väljer Pulsen för IT-drift
Lyssna

Årjängs kommun väljer Pulsen för IT-drift

Publicerad 2017-11-24 09:38

Årjängs kommun och Pulsen har tecknat ett nytt avtal som avser drift av kommunens IT-verksamhet. Årjängs kommun säkerställer genom avtalet tillgången på hög och tillräcklig kompetens, driftsäker IT-miljö samtidigt som servicen till medborgare och medarbetare ska utvecklas och förbättras. Avtalet löper över fyra år med möjlighet till förlängning i upp till ytterligare fyra år.

Martin Hogmalm, vd Pulsen Production, Birgitta Evensson, kommunchef, Kjell-Arne Ottosson, kommunfullmäktiges ordförande (KD), och Linda Sydengen, ekonomichef

Pulsen har många kommuner som kunder

I dag arbetar över hälften av landets kommuner med Pulsens IT-bolag för att på olika sätt förenkla och effektivisera för medborgare och medarbetare.

Ser fram emot samarbetet

– Vi ser fram emot att samarbeta med Pulsen. De har lång erfarenhet av kommunal verksamhet och jag förväntar mig en säker, stabil och kostnadseffektiv IT-leverans med hög service och tillgång till bred kompetens, säger Birgitta Evensson, kommunchef.

– Jag är väldigt nöjd med resultatet av upphandlingen. Upphandlingsprocessen har varit väl genomarbetad och kvalitetssäkrad, säger Agnetha Persson, upphandlingsstrateg.

Stabila och säkra IT-drifttjänster

– I dag vet vi att stabila och säkra IT-drifttjänster är avgörande i de flesta verksamheter. För Pulsen handlar det därför om att erbjuda maximal tillgänglighet och service som svarar också mot de hårdaste kraven. Årjängs kommun har en uttalad strategi att förändra och utveckla verksamheten med ett modernt IT-stöd. Mot den bakgrunden känns den här upphandlingen väldigt framåtblickande. Vi ser fram emot att bidra med engagemang och erfarenhet, säger Martin Hogmalm, vd på Pulsen Production.

– Digitaliseringen skapar nya möjligheter att ge god service till såväl medborgare som medarbetare. Vi är förstås glada över att nu ha fått förtroendet att samarbeta med Årjängs kommun i de här frågorna, avslutar Martin Hogmalm.

Ett av Sverige större IT-företag

Pulsen är ett av Sveriges större IT- företag med 1 200 anställda och en årlig omsättning på 2,7 miljarder kronor. De har varit verksamma sedan 1964.

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 24 november 2017

Kontakt