Hem/Invånare/[Nyhetslista invånare]/Årets idé 2020 - Vinnarna
Lyssna

Årets idé 2020 - Vinnarna

Publicerad 2020-06-03 12:02

Nu har vi utsett 2020-års vinnare av Årets idé i Årjängs kommun. Av 7 inlämnade idéer så blev det till slut två förslag som utsågs av juryn. De belönas nu med 45 000: - vardera.

Från vänster i bild. Caroline Blomstrand, Öppna förskolan, Lillian Nilsson, Öppna förskolan, Daniel Shützer (S) Kommunstyrelsens ordförande, Birgitta Evensson, Kommunchef, Malin Johansson, Rehabenheten, Kristina Johannesson, Rehabenheten

Vinnarna är:

Rehabenheten – Hjälpmedel
Motivering lyder: ”Minskar risk och ökar trygghet för våra brukare samtidigt som ni bidrar till en optimal verksamhet”

Öppna förskolan – Föräldrasvenska på öppna förskolan
Motiveringen lyder: ”Bedriver undervisning på ett kreativt och flexibelt sätt, möter människor både fysiskt och psykiskt där de befinner sig vilket bidrar till minskad isolering och påskyndar etablering i samhället”

Våra medarbetare är nyckeln

– Även detta år har vi fått in flera intressanta förbättringsarbeten från våra verksamheter. Att inte bara läsa utan även träffa var och en och höra dem berätta ger ett mervärde som gör mig stolt. Jag är övertygad om att bra arbetsplatser genererar goda effekter både för de anställda och de vi är till för, säger Birgitta Evensson, Kommunchef.

– I dessa mycket speciella tider är det viktigt att Årjängs kommun fortsätter stärka sin konkurrenskraft och våra medarbetare är nyckeln till det. Återigen har de visat prov på den anda som finns här - både våra invånare och våra medarbetare vill vara med och bidra till ett ännu bättre Årjäng! sägerDaniel Schützer, Kommunstyrelsens ordförande (S)

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 3 juni 2020

Kontakt