Hem/Företagare/[Nyhetslista företagare]/Näringslivspristagare 2016
Lyssna

Näringslivspristagare 2016

Publicerad 2016-11-17 19:30

Priset delades ut till Roy Elsayed, från Probad AB av kommunstyrelsens ordförande, Daniel Schützer (S), på Företagsdagen som anordnades under torsdagen i Årjäng.

Birgitta Evensson, Kommunchef, Piotr Miliczenko, Produktionschef, Daniel Schützer (S), Kommunstyrelsens ordförande och Roy Elsayed VD.  

 

Kriterierna för Näringslivspriset är;

Företaget skall vara ett tillväxtföretag i Årjängs kommun, som imponerat med något speciellt tillexempel personalfilosofi, regionala- och/eller nationella utmärkelser eller uppmärksamhet.

Motivering

Ett tillväxtföretag med ett samhällsengagemang som imponerar
Probad AB har sedan 2013 haft en stark ekonomisk tillväxt och ökat personalstyrkan från 12 till närmare 50 anställda. Den snabba personalökningen har medfört att företagsledningen på ett föredömligt
sätt arbetat för att nyanställd personal snabbt kommer in i och blir en del av vårt samhälle

– Återigen har vi valt en pristagare i väldigt hård konkurrens. Näringslivet i Årjängs kommun är verkligen stekhett för dagen. Probad visar suveräna tillväxtsiffror och är en värdig vinnare. Att man dessutom törs tänka nytt och stort kring rekrytering av arbetskraft gör det ännu roligare att få dela ut priset till ett företag som tänker ett steg längre för att kunna växa!, säger kommunstyrelsens ordförande Daniel Schützer (S)

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 23 november 2017

Kontakt


 • Kommunstyrelsens ordförande
  Direkt: 0573-141 10

 • Näringslivsstrateg
  Nordmarkens Näringsliv
  Direkt: 0573-140 70
  Mobil: 076-622 61 60
  Besöksadress
  Näringslivets Hus
  Nertomtsvägen 5, Årjäng