Hem/Företagare/[Nyhetslista företagare]/Årjängsföretag får pris som årets uppstickare
Lyssna

Årjängsföretag får pris som årets uppstickare

Publicerad 2017-11-17 00:08

Nu har Visit Värmland delat ut årets turismpriser. Thorills fick priset som Årets uppstickare! Stora turismpriset gick till Oscar Magnusson och Sliperiet.

 

Thorills restaurang

Vi har genom sociala medier fått följa Thorill Pettersson på resan från idé till färdig restaurang. Hon myntade tidigt uttrycket #enpyttelitenrestaurang och följarna har sett hur hon med hjälp av sin pappa och make byggt restaurangen med plats för 18 gäster. Thorills invigdes påsken 2017. Nu i dagarna står tillbyggnaden med ytterligare sju platser klar. Restaurangen har redan haft cirka 3 000 gäster.

Kriterier för priset, Årets uppstickare

Juryn består av Visit Värmlands styrelse och priset går till den som bäst uppfyller:

  • Nytänkande och innovativt arbetssätt
  • Samverkan och nätverksbyggande
  • Sprider kunskap och erfarenhet
  • Det nya bidraget till besöksnäringen

Thorill Pettersson vågade ta steget och följa sin dröm i kombination med en målsättning om att arbeta småskaligt och samtidigt fokusera på service, kvalitet och närproducerat. Genom att våga satsa och dra nytta av nätverk visar Thorills Restaurang att det är möjligt att lyckas även på landsbygden om produkten är tillräckligt bra. Sedan invigningen våren 2017 har kunderna strömmat till, vitsorden flödat och en utbyggnad av verksamheten har redan blivit verklighet.

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 17 november 2017