Lyssna

Årjängs kommun söker en vikarierande HR-konsult

Årjängs kommun, Personalavdelningen

Publicerad: 2019-08-09, Annons-ID: 8397280

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2019-08-23

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer. Tjänsten som HR-konsult är placerad på personalavdelningen med personalchef som närmaste chef. Personalavdelningen har till uppgift att leda, samordna och utveckla kommunens personalpolitik. Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete tillsammans med ett kompetent och engagerat team av bestående av HR-konsulter, lönekonsulter och projektledare för heltid som norm. HR-processerna är våra gemensamma arbetssätt och vi ska genom dessa bedriva ett effektivt personalarbete, utveckla medarbetar- och ledarskapet för att bli en attraktivare arbetsgivare. Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

ARBETSUPPGIFTER Som HR-konsult kommer du ha till uppgift att stötta kommunens chefer genom att fungera som konsultativt chefsstöd när det gäller våra HR-processer. Du arbetar ständigt för att Årjängs kommun ska ses som en attraktiv arbetsgivare och bidrar till ett positivt arbetsgivarmärke. Du ger stöd, råd och styrning relaterat till arbetsgivarrollen och arbetar med ständiga förbättringar. Du kommer också att vara delaktig i vårt arbete med övergripande strategier samt planera och genomföra utbildningar inom HR-området. Arbetet innebär sällan färdiga lösningar varför du måste ha förmåga att finna lösningar och vara utvecklingsbenägen. Vi är ett team som arbetar nära och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom HR eller motsvarande. Du har några års erfarenhet av HR-arbete alternativt annat arbete med HR-frågor. Vi ser att du har goda kunskaper om de lagar och avtal som styr området. Som person är du engagerad, nytänkande och kommunikativ samt ser sambandet mellan HR-området och verksamhetens behov. Du tar initiativ och uppnår resultat samt delar med dig av din kunskap till andra. Det är viktigt för oss att du delar vår värdegrund som bygger på att ta ansvar, ha ett respektfullt bemötande och leverera hög kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Villkor

3 - 6 månader

Deltid

Heltid / deltid. Enligt överenkommelse. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2019-09-01 .

Enligt avtal.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-08-23

Ange referens: A895293

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Årjängs kommun, Personalavdelningen

Box 906

Storgatan 66 ÅRJÄNG

67229 ÅRJÄNG

Kontaktpersoner

Kerstin Krogh
0573-14011

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 29 januari 2019