Lyssna

Distriktssköterska/barnsjuksköterska, BVC Årjäng

Region Värmland, Område öppenvård

Publicerad: 2019-08-01, Annons-ID: 8389770

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2019-08-22

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Region Värmlands värdegrund är att alla människor har lika värde och ska mötas med respekt. Värdegrunden är vår utgångspunkt i mötet med patienterna och i möten med varandra. Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta inom Region Värmland: https://www.regionvarmland.se/jobb-utbildning-och-forskning/Jobba-hos-oss/vara-medarbetare/ https://www.regionvarmland.se/jobb-utbildning-och-forskning/jobba-hos-oss/att-vara-anstalld/ Vill du vara med oss och utveckla framtidens barnavårdscentral och familjecentral i Årjäng? Din kompetens är en förutsättning för den fortsatta utvecklingen. Vi söker nu leg. distriktssköterska eller barnsjuksköterska till barn och unga Västra Värmland med placering för närvarande på barnavårdscentralen i Årjäng.

ARBETSUPPGIFTER DITT JOBB ÄR VIKTIGT I arbetsuppgifterna ingår bland annat mottagningsarbete med hälsobesök och läkarmottagning för barn enligt nationella barnhälsovårdsprogrammet, föräldrastöd, telefonrådgivning, föräldragrupper och hembesök. Du ger även vaccination enligt nationellt vaccinationsprogram för barn 0-6 år. Arbetet sker till viss del i samverkan med övriga medarbetare på familjecentralen. Möjligheter finns att på sikt utveckla arbete bland annat kring föräldrautbildningar, babymassagegrupper och barnhälsoteam. DET HÄR ÄR VI På familjecentralen i Årjäng arbetar för närvarande distriktssköterska, barnmorska, pedagog på öppna förskolan samt familjebehandlare från socialtjänsten i familjecentralssamverkan. I huset finns vissa dagar i veckan även kurator och psykoterapeut från Första linjen, samt psykolog från föräldra- och barnhälsovårdsenheten. Du får introduktion på arbetsplatsen samt att relevant fortbildning och yrkesträffar tillhandahålls regelbundet via barnhälsovårdsenheten. Möjlighet finns att påverka din tjänstgöringsgrad och arbetstider på ett flexibelt sätt. Region Värmland är igång med att införa Hälsofrämjande arbetsplats inom alla verksamheter, vilket innebär möjlighet till systematiskt arbete kring friskvårdsinsatser och friskvårdstimme.

KVALIFIKATIONER DET HÄR ÄR DU Du är legitimerad distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Tidigare erfarenhet av arbete på bvc är meriterande men inget krav. Din samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer är viktig. Likaså din förmåga att arbeta självständigt och ta eget ansvar. B-körkort är ett krav. Välkommen med din ansökan!
ÖVRIGT Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Villkor

Tillsvidare

Heltid

Heltid. eller deltid Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Individuell lönesättning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-08-22

Ange referens: Dnr RS/191890

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Region Värmland, Område öppenvård

Landstinget i Värmland

65005 Karlstad

65005 Karlstad

Kontaktpersoner

Anna Skagerud, tf enhetschef
0570-71 25 96

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 29 januari 2019