Lyssna

Årjängs kommun söker poolpersonal till poolen inom skolan BUN

Årjängs kommun, Utbildning- och barnomsorg

Publicerad: 2019-06-25, Annons-ID: 8353278

Årjäng, 2 plats

Sista ansökningsdag: 2019-08-04

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer. Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

ARBETSUPPGIFTER Som poolpersonal tjänstgör du i poolen för att täcka korttidsvikariat upp till 14 dagar. Du ansvarar för barn och ungdomar utifrån de regelverk, rutiner och föreskrifter som finns.

KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har: Kunskaper kring området. Din formella utbildning är lärare med legitimation eller annan pedagogisk utbildning alternativt erfarenhet som bedöms likvärdig. God förmåga att utrycka sig i tal och skrift. Erfarenhet av pedagogiskt arbete. Mycket god kommunikationsförmåga. Du kan prioritera och arbetar strukturerat och utvecklingsinriktat. Är lyhörd och har god samarbetsförmåga samt ett etiskt och professionellt förhållningssätt till medmänniskor. Då arbetet kommer att utföras på kommunens skolor, bör du ha giltigt körkort B. Rekrytering sker löpande så tveka inte med att skicka in en ansökan. Utdrag ur belastningsregistret kommer krävas.
ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Villkor

3 - 6 månader

Deltid

Deltid. 75%. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse.

Enligt avtal.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-08-04

Ange referens: A888907

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Årjängs kommun, Utbildning- och barnomsorg

Box 906

Storgatan 66 ÅRJÄNG

67229 ÅRJÄNG

Kontaktpersoner

Katarina Hero
0573-13833

Linus Lindblad
0573-141 46

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 29 januari 2019