Lyssna

Unicare Vård söker Verksamhetschef till Töcksfors

Unicare Töcksforspraktiken

Publicerad: 2019-06-20, Annons-ID: 8348481

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2019-08-12

Unicare driver vårdcentraler som innehåller allmänspecialistmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/kolmottagning, mottagning för psykisk ohälsa, barnavårdscentral, mödravårdscentral och rehabilitering på tio vårdenheter. Vårdenheterna ligger i södra och mellersta Sverige. Verksamheten omfattar idag ca 90.000 listade patienter och runt 300 medarbetare. Företaget värnar om kvalitet, kontinuitet, gott bemötande samt god tillgänglighet. Ständig verksamhetsutveckling är en självklarhet likväl som att verksamheten uppfyller respektive landstings primärvårdsuppdrag.  Unicare är en av de största privata hälsoaktörerna i Norge. Företaget grundades 2008, har idag 3 000 medarbetare totalt och ägs av ledningen tillsammans med externa investerare. För närmare information var god läs www.unicare.nu.

Om arbetet Som verksamhetschef gäller hälso- och sjukvårdslagen och Socialstyrelsens föreskrifter och du har fullt verksamhets-, personal- och ekonomiansvar inklusive arbetsmiljöansvar.

Du är direkt underställd VD och ingår i lokal ledningsgrupp. En av dina viktigaste uppgifter är att som företagsledare/chef i en konkurrensutsatt verksamhet, leda och driva verksamheten mot ekonomi som medger utveckling. Du förväntas skapa en god arbetsmiljö där ständiga förbättringar är en självklar del av arbetet för att verksamheten ska vara konkurrenskraftig vad gäller att behålla och rekrytera medarbetare och öka antalet listade/patienter. Erfarenhet ifrån ledande befattning är meriterande och vi vill att du har erfarenhet från vården. I rollen kan man behöva vara med att arbeta kliniskt i en mindre omfattning. Vi kommer att kalla sökande till tjänsten löpande under ansökningstiden

Villkor

Tillsvidare

Heltid

100. Tillträde: 20190902 eller enligt överenskommelse tillsvidareanställning

Månadslön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-08-12

Ange referens: 2019/24

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Unicare Töcksforspraktiken

Doktorsvägen 3

Doktorsvägen 3

53330 Götene

Kontaktpersoner

Johan Sunnemark
0768838305

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 29 januari 2019