Lyssna

Årjängs kommun söker behandlare till öppenvårdsteamet

Årjängs kommun, Stöd och omsorg

Publicerad: 2019-03-14, Annons-ID: 8194662

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2019-04-14

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer. Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

ARBETSUPPGIFTER Som behandlare i öppenvårdsteamet kommer du bedöma biståndsinsatser i form av familjebehandling, öppenvårdsinsatser till barn och ungdomar genom samtal och stöd. Öppenvårdsinsatser och förebyggande arbete som t ex gruppverksamhet, stödgrupper, personligt stöd. Förebyggande arbete som t ex gruppverksamhet, stödgrupper och personligt riktat stöd Ansvar för ANDT-frågor i samarbete med skola och övriga samarbetsparter.

KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har: • Socionomexamen, Distriktsköterska med inriktning psykisk ohälsa, missbruk, barn eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig • Erfarenhet av socialt stöd och förändringsarbete samt hälsoperspektiv riktat mot barn, unga och deras föräldrar • Erfarenhet av att arbeta med enskilda individer som befinner sig i svåra situationer • Erfarenhet av att arbeta med missbruksproblematik och förändringsarbete riktat mot missbruk. • God kommunikationsförmåga samt förmåga att uttrycka sig i tal och skrift • Förmåga att omvandla teori till praktik i möte med klient • Förmåga att skapa nätverk, förtroende och goda relationer samt god samarbetsförmåga • Utbildning i MI (motiverande samtal) är meriterande • Förmåga att omvandla teori till praktik i möte med klient Utdrag från belastningsregistret kommer att krävas.
ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Villkor

Tillsvidare

Heltid

Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Eller enligt överenskommelse.

Enligt avtal.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-04-14

Ange referens: A859083

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Årjängs kommun, Stöd och omsorg

Årjängs kommun

Storgatan 66 ÅRJÄNG

67229 ÅRJÄNG

Kontaktpersoner

Ulrika Ling
0573-14033

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 29 januari 2019