Lyssna

Vi söker extrapersonal till i en av Sveriges största Snus och Tobaksbutik

Gottebiten Strömstad AB

Publicerad: 2019-03-13, Annons-ID: 8194293

Årjäng, 2 plats

Sista ansökningsdag: 2019-04-11

Gottebiten en Gros AB är idag den största gränshandelsaktören inom konfektyr, drycker och tobak med ett 20-talbutiker i Nordby, Svinesund, Töcksfors och Charlottenberg Långflon och Abisko. Butikerna ingår i Orvelin Gruppen och är ett familjeägt företag som under åren byggt upp många stabila, framgångsrika verksamheter och samarbeten. Vi är omkring 400 anställda och omsätter cirka 1,4 miljarder kronor. Orvelin Gruppen är bland annat delägare och grundare av Nordby Shoppingcenter samt ägare till cirka 50 fastigheter. Bröderna Orvelin har alltid drivits av viljan att fortsätta framåt. Att få saker att växa, att få verksamheter att utvecklas, att ta beslut

Vi söker nu glada och utåtriktade butikssäljare inför sommaren till vår nyöppnade tobaksbutik ”Snus by Gottebiten" på Töcksfors Shoppingcenter.

Rollen För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge för bra service och ser vikten av att alltid ge bästa bemötande.  Du arbetar med att representera samtliga varumärken genom kunskap och professionalitet. Du packar upp våra varor, håller rent och fräscht i butiken. Du är den som ger våra kunder den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker oss. Övriga arbetsuppgifter                                                                                                        Uppställning av produkter enligt en marknadsföringsplan (planogram) Inventera lager och göra beställningar Säkerställa att kampanjer genomförs korrekt Hålla regelbunden kontakt med inköp och marknadsavdelning. Till din hjälp får du utbildning där du kommer få lära dig allt om snus och tobak, aktiv coaching samt tillgång till erfarna medarbetare som hjälper dig att ligga på topp hela tiden. Din bakgrund Du har en avslutad gymnasieutbildning och vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbetat med försäljning inom tobak. Du har fyllt 18 år, har goda kunskaper i svenska/norska språket Som person är du engagerad, drivande och målmedveten. Du har god förmåga att anpassa din säljstil till vad som krävs i olika situationer.  Det är väsentligt att du är kommunikativ, förtroendeingivande och professionell. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer även kväll och helgarbete att förekomma. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Villkor

11 dagar - 3 månader

Deltid

50-80%. Tillträde: Enl.överenskommelse Sommarjobb

Kollektivatalad lön enl detalhandelsavtalet

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-04-11

Ange referens: 2019/11

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Gottebiten Strömstad AB

Nordby Köpcentrum Västra 1

Nordby Köpcentrum Västra 1

45270 Strömstad

Kontaktpersoner

Jeanette Sjögren
0722-399991

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 29 januari 2019