Lyssna

Gottebiten i Töcksfors söker en butikssäljare

Gottebiten Strömstad AB

Publicerad: 2019-03-12, Annons-ID: 8192550

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2019-03-31

Gottebiten en Gros AB är idag den största gränshandelsaktören inom konfektyr, drycker och tobak med ett 20-talbutiker i Nordby, Svinesund, Töcksfors och Charlottenberg Långflon och Abisko. Butikerna ingår i Orvelin Gruppen och är ett familjeägt företag som under åren byggt upp många stabila, framgångsrika verksamheter och samarbeten. Vi är omkring 400 anställda och omsätter cirka 1,4 miljarder kronor. Orvelin Gruppen är bland annat delägare och grundare av Nordby Shoppingcenter samt ägare till cirka 50 fastigheter. Bröderna Orvelin har alltid drivits av viljan att fortsätta framåt. Att få saker att växa, att få verksamheter att utvecklas, att ta beslut

Vi söker nu en butiksmedarbetare till vår nya butik i Töcksfors   Gillar du mötet med kunden? Gillar du försäljning?  Brinner du för service och har en grundläggande ambition att alltid överträffa kundens förväntan.

Har lätt för att lära dig nya saker och hanterar stressiga situationer utan problem, uthållig, morgonpigg och gillar ett högt tempo! Då kan du vara rätt person för oss!   DINA ARBETSUPPGIFTER: Fylla på och packa upp varor som lösviktsgodis, paketerad konfektyr, läsk och tobak, kassatjänstgöring samt ta hand om våra kunder på ett professionellt sätt. Arbetstiderna varierar från kl. 07:00 till 21:00, vilket ställer krav på att du kan ta dig till och från jobbet vid dessa tider på dygnet även då kollektivtrafiken inte alltid matchar arbetstiderna. För att kunna ge service till våra kunder i butiken, behöver du kunna god svenska. Du måste också ha fyllt 16 år för att jobba hos oss. Vi värdesätter din personlighet men självklart är tidigare erfarenheter inom handeln meriterande. Allra viktigast är att du brinner för service, försäljning och att du älskar att arbeta med våra kunder.     Välkommen med din ansökan!

Villkor

Tillsvidare

Deltid

50%. Tillträde: Efter överenskommelse tillsvidareanställning

Kollektivavatalad lön med Handels

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-03-31

Ange referens: 2019/12

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Gottebiten Strömstad AB

Nordby Köpcentrum Västra 1

Nordby Köpcentrum Västra 1

45270 Strömstad

Kontaktpersoner

Thomas Pettersson / Butikschef
0573-154060

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 29 januari 2019