Lyssna

Gottebiten i Töcksfors söker en områdesledare för Lösvikt konfektyr

Gottebiten Töcksfors

Publicerad: 2019-03-12, Annons-ID: 8192524

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2019-03-31

Gottebiten en Gros AB är idag den största gränshandelsaktören inom konfektyr, drycker och tobak med ett 20-talbutiker i Nordby, Svinesund, Töcksfors och Charlottenberg Långflon och Abisko. Butikerna ingår i Orvelin Gruppen och är ett familjeägt företag som under åren byggt upp många stabila, framgångsrika verksamheter och samarbeten. Vi är omkring 400 anställda och omsätter cirka 1,4 miljarder kronor. Orvelin Gruppen är bland annat delägare och grundare av Nordby Shoppingcenter samt ägare till cirka 50 fastigheter. Bröderna Orvelin har alltid drivits av viljan att fortsätta framåt. Att få saker att växa, att få verksamheter att utvecklas, att ta beslut

Gillar du mötet med kunden och brinner för försäljning? -Då har du hittat världens roligaste jobb hos oss! Du är en utåtriktad person som brinner för service och har en grundläggande ambition att alltid överträffa kundens förväntan.

Har lätt för att lära dig nya saker och hanterar stressiga situationer utan problem, uthållig, morgonpigg och gillar ett högt tempo! Då kan du vara rätt person för oss! DINA ARBETSUPPGIFTER: Som områdesledare har du en central roll i butikens drift och säkerställer att rutiner följs samtidigt som du är med och skapar nya. I dina arbetsuppgifter ingår det även ett övergripande ansvar för området men även coacha och leda dina medarbetare. Du är den som ger våra kunder den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Gottebiten. Arbetstiderna varierar från kl. 07:00 till 22:00, vilket ställer krav på att du kan ta dig till och från jobbet vid dessa tider på dygnet även då kollektivtrafiken inte alltid matchar arbetstiderna. För att kunna ge service till våra kunder i butiken, behöver du kunna god svenska i tal och skrift. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet men självklart är tidigare erfarenheter inom handeln meriterande. Vi ser med fördel att du är 18 år eller äldre. Allra viktigast är att du brinner för service, försäljning och att du älskar att arbeta med våra kunder. Som anställd på Gottebiten omfattas du av kollektivavtal mellan Svensk Handel och Handelsanställdas förbund. VI KAN ERBJUDA DIG Ett spännande och fritt jobb som med stora möjligheter till både personlig och yrkesmässig utveckling. En informell och positiv arbetsmiljö i ett härligt och framgångsrikt företag. Vi tillämpar alkohol & drogtest i samband med anställning. Nedan följer tre frågor som vi gärna ser att du berör i ditt CV: Varför vill du arbeta på Gottebiten? Hur skulle dina nuvarande/tidigare kollegor beskriva dig? Vad är viktigast för att du skall trivas på en arbetsplats? Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Butikschef Thomas Pettersson tel. 0573-154060 eller Thomas@gottebiten.se Välkommen med din ansökan!

Villkor

Tillsvidare

Deltid

70%. Tillträde: Snarast tillsvidareanställning

Timlön enl.avtal

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-03-31

Ange referens: 2018/28

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Gottebiten Töcksfors

Nordby Köpcentrum Västra 1

Nordby Köpcentrum Västra 1

45270 Strömstad

Kontaktpersoner

Thomas Pettersson Butikschef
0573154057

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 29 januari 2019