Lyssna

Hemtjänsten i Årjängs kommun söker timvikarier omgående

Årjängs kommun, Stöd och omsorg

Publicerad: 2019-03-06, Annons-ID: 8182947

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2019-03-31

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer. Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

ARBETSUPPGIFTER Hemtjänsten i Årjängs kommun söker nu omgående efter timvikarier. Som undersköterska i hemtjänst utför du omsorg och service samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter i den enskildes hem. Hemtjänsten hanterar också trygghetslarm. Dokumentationen sker i våra verksamhetssystem Procapita och Life care mobil hemtjänst. I arbetet ingår bilkörning och man måste klara av att köra även i mörker samt vid dåliga väderförhållanden.

KVALIFIKATIONER • Undersköterska/ omvårdnadsutbildning. • God datavana krävs då arbetsuppgifterna inom yrkets ansvarsområde kräver dator och mobiltelefon. • Mötet med olika människor och kravet på att dokumentera gör att du måste behärska svenska språket och kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. • Arbetet kräver flexibilitet, servicekänsla och ansvarstagande. • Du kommer arbeta till stor del självständigt men samarbetar med verksamhetens alla professioner vilket är grunden i ett bra team där brukarens behov alltid ska vara i fokus. • Personlig lämplighet och gott bemötande är en förutsättning. • Flerspråkighet är meriterande. • Giltigt B-körkort. Om du är vår nye medarbetare så tveka inte och ansök till din tjänst redan idag. Vi är i stort behov och rekryterar löpande under ansökningsperioden. Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas.
ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Villkor

3 - 6 månader

Deltid

Timavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse.

Enligt avtal.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-03-31

Ange referens: A856842

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Årjängs kommun, Stöd och omsorg

Årjängs kommun

Storgatan 66 ÅRJÄNG

67229 ÅRJÄNG

Kontaktpersoner

Viktoria Larsson
0573-140 14

Tina Andersson
0573-14178

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 29 januari 2019