Lyssna

Gatuchef

Årjängs kommun, Samhällsbyggnadsavdelningen

Publicerad: 2019-02-08, Annons-ID: 8144846

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2019-02-24

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer. Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

ARBETSUPPGIFTER Som vår nya Gatuchef kommer du att ansvara för utveckling, projektering och drift av Årjängs gator och parker. Du leder det dagliga arbetet samt driver investeringsprojekt. Du är Årjängs kommuns ansikte utåt i nätverk och samarbeten och är en stolt representant för vårt arbete. Rollen innefattar personal-, budget- och arbetsmiljöansvar. Vi erbjuder ett arbete i en välmående organisation som ger dig möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att vara med och påverka kommunens framtid.

KVALIFIKATIONER Du har en relevant högskoleutbildning med kunskap om mark- och fastighetsfrågor. Vi ser att du har erfarenhet från chefsarbete med personalansvar där du värderar en rak och öppen dialog. Du är en lyhörd ledare med god samarbetsförmåga som uppmuntrar dina medarbetare till utveckling. Du har ett strukturerat arbetssätt där du leder processer med goda resultat och fokus på utveckling.
ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Villkor

Tillsvidare

Heltid

Heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.

Enligt avtal.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-02-24

Ange referens: A850111

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Årjängs kommun, Samhällsbyggnadsavdelningen

Box 906

Storgatan 66 ÅRJÄNG

67229 Årjäng

Kontaktpersoner

Peter Månsson
0573-14075

Erica byström

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 29 januari 2019