Lyssna

Miljö och hälsoskyddsinspektör

Årjängs kommun, Bygg- och miljö

Publicerad: 2019-02-07, Annons-ID: 8141904

Årjäng, 2 plats

Sista ansökningsdag: 2019-02-22

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer. Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

ARBETSUPPGIFTER Som miljö och hälsoskyddsinspektörer arbetar du på kommunernas bygg och miljökontor med tillsyn och kontroll inom olika lagstiftningar såsom exempelvis miljöbalken och livsmedelslagen. Vi på Årjängs kommun är ett bygg och miljökontor som arbetar för en renodlad myndighetsnämnd. Inom förvaltningen är vi 9 personer, så det finns alltid någon att rådfråga och diskutera med. Frågar du oss, så är vi väldigt trevliga och har mycket roligt tillsammans. Vi hoppas att även du som är nyutexaminerad söker, då vi av erfarenhet vet att du har mycket ny kunskap att dela med dig av.

KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: • Högskoleutbildning inriktning miljö- och hälsoskydd, lägst kandidatexamen, eller har annan utbildning som arbetsgivare bedömer likvärdig. • Har god förmåga att samarbeta, men även förmågan att självständigt driva ett arbete framåt. • Tycker om att driva utvecklingsarbete. • Kan engagera och entusiasmera människor. • Har förmåga att bygga tillitsfulla relationer, inom och utanför en organisation. • Har kunskap och erfarenhet om aktuell lagstiftning. • Har giltigt körkort B.
ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Villkor

3 - 6 månader

Heltid

Heltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Två i personalen går på föräldraledighet och vi behöver därför täcka upp för dem mellan perioderna: Mars 2019 – December 2019 Juni 2019 – Juni 2020 Vi kommer naturligtvis överens om specifikt datum. .

Enligt avtal.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-02-22

Ange referens: A849497

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Årjängs kommun, Bygg- och miljö

Box 906

Storgatan 66 ÅRJÄNG

67229 ÅRJÄNG

Kontaktpersoner

Britt-Marie Öjstrand
0573-14122

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 29 januari 2019