Lyssna

Sjuksköterska, ambulanssjukvården Årjäng

Region Värmland, Ambulansen Årjäng

Publicerad: 2019-01-30, Annons-ID: 8130025

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2019-02-17

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Ambulanssjukvården i Värmland är en länsövergripande verksamhet som finns på tolv orter. Nu söker vi en ny medarbetare till ambulansstationen i Årjäng som i dagsläget består av 15 medarbetare. I ambulanssjukvården utmanas vi av det akuta omhändertagandet av skadade och sjuka patienter i olika miljöer. Genom samverkan, bedömning och hänvisning medverkar vi till att omhändertagandet sker på rätt vårdnivå. Vi arbetar för en god arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter, kontinuerlig fortbildning och en individuellt anpassad inskolning.

ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom ambulanssjukvård.

KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års klinisk erfarenhet från akutmedicinsk eller akutkirurgisk verksamhet. Specialistutbildning inom ambulanssjukvård är meriterande. Vi värdesätter tidigare ambulanserfarenhet. Det är krav att du har B-körkort och minst 3 års körvana. C1/C-körkort är meriterande. Innan eventuell anställning ska du göra vissa arbetstester och genomgå en godkänd hälsokontroll. Testerna och hälsokontrollen sker i Region Värmlands regi. Läs mer om våra arbetstester på www.regionvarmland.se/ambulanssjukvården. Förutom dina formella kunskaper och meriter lägger vi stor vikt på personlig lämplighet som god samarbetsförmåga, personlig mognad och flexibilitet. Du sätter patienten i fokus och är bra på att ta initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten.
ÖVRIGT Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Villkor

Tillsvidare

Heltid

Heltid. mixad tjänstgöring Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Individuell lönesättning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-02-17

Ange referens: Dnr RS/190307

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Region Värmland, Ambulansen Årjäng

Landstinget i Värmland

67229 Årjäng

67229 Årjäng

Kontaktpersoner

Eila Autio, ambulanschef
072-538 43 25

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 29 januari 2019