Lyssna

Vi söker maskinassistenter!

Industrisupport Värmland AB

Publicerad: 2019-01-09, Annons-ID: 8097350

Årjäng, 2 plats

Sista ansökningsdag: 2019-01-31

Om kunden
Har du nån gång gått ut från affären och funderat på hur papperskassen i din hand har kommit till? En pappersbärkasse är ett genuint och miljövänligt val som är lätt att packa i och som rymmer mycket! I Töcksfors tillverkar Norbag drygt tjugo miljoner papperskassar årligen i ett antal produktionslinor. Som en av marknadens ledande aktörer har man de flesta dagligvarukedjor som kunder och efterfrågan på företagets produkter ökar. Nu har du möjlighet att vara med och tillverka en framtidsprodukt som du troligtvis redan har hållit i några gånger.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att packetera färdigproducerade papperspåsar av olika modeller. Du kommer även att vara behjälplig vid drift av maskinen. Arbetet utförs på 2-skift

Din profil
Du som söker ser vi gärna har erfarenhet av arbete inom industrin men det är inget krav. Har du rätt personlighet och inställning finns goda möjligheter att få chans till längre uppdrag.

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Villkor

11 dagar - 3 månader

Heltid

Heltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månader

Fast lön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-01-31

Ange referens: 1516

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Industrisupport Värmland AB

Korpralsvägen 3

Korpralsvägen 3

67134 Arvika

http://www.industrisupport.com/

Kontaktpersoner

Joakim Söderström

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 1 mars 2017