Lyssna

Vi söker svetsare!

Industrisupport Värmland AB

Publicerad: 2019-01-09, Annons-ID: 8096141

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2019-01-31

Om kunden
Du har nu möjlighet att få ett jobb hos Sveriges största legotillverkare av plåtbaserade produkter!
Vårt kundföretag har en toppmodern maskinpark som bygger på en hög automatiseringsgrad och som är anpassad efter ergonomiska principer samt LEAN-anpassad. Här tillverkar man olika slags plåtbaserade produkter med höga krav på kvalitet och miljö

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med MIG-svetsning både manuellt och i robot. Arbetet bedrivs i grupp och företaget arbetar enligt LEAN-principer. Här får du möjlighet att utvecklas inom ditt yrkesområde och för rätt person finns alltid möjligheten till en långsiktig anställning. Arbetet bedrivs på skift. Svetsgänget hälsar dig välkommen!

Din profil
Har du en utbildning inom svets och plåt eller har arbetat med svetsning tidigare är det här ett jobb för dig. Meriterande med Heta Arbeten, truckkort och svetslicens (men inget krav). Som person söker vi dig som är flexibel, social och självständig. Du som kommer att trivas i arbetsgruppen är prestigelös samt driven och sugen på att utvecklas.

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Villkor

11 dagar - 3 månader

Heltid

Heltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månader

Fast lön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-01-31

Ange referens: 1512

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Industrisupport Värmland AB

Korpralsvägen 3

Korpralsvägen 3

67134 Arvika

http://www.industrisupport.com/

Kontaktpersoner

Joakim Söderström

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 1 mars 2017