Lyssna

Produktionschef till Lennartsfors AB

Industrisupport Värmland AB

Publicerad: 2018-12-21, Annons-ID: 8083446

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2019-01-31

Om kunden
I naturskönt belägna Lennartsfors finns de berömda slussarna som utgör en del av Dalslands kanal. Här har funnits sågverk och industrier sedan 1600-talet och på Lennartsfors AB utvecklar och tillverkar man från grunden främst mindre fordon för både terräng och väg. Skogsmaskinen Järnhästen och elektriska flakmopeder är huvudsakliga produkterna men man utvecklar även nya produkter för framtiden, så som mobila sågverk etc. Efterfrågan på företagets produkter är stor och man har posten som en nyckelkund samtidigt som man har utvecklat järnhästen och nu säljer två generationer. Med moderna produktions- och kontorslokaler omsätter företaget ca 30 mkr och har 20 glada medarbetare som ser fram emot att träffa dig. Lennartsfors AB är ISO 9001- och ISO 14000-certifierade och har givetvis kollektivavtal. Läs gärna mer om företagets spännande historia på www.lennartsfors.com

Dina arbetsuppgifter
Att bli produktionschef på Lennartsfors AB innebär att du får ett övergripande ansvar för produktionen och dess utveckling genom ständigt förbättringsarbete. Du leder och utvecklar personalen samt följer upp företagets mål och resultat. Här får du också möjlighet att arbeta med order och offertberedning, inköp av vissa råvaror samt försäljning av legotillverkning. Du rapporterar direkt till företagets VD och ingår i ledningsgruppen. Låter det här som nästa rad i din CV?

Din profil
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Om du är en person som gillar när det händer mycket och som söker en arbetsplats där du kan utvecklas till din fulla potential – då kanske du är rätt person för oss? Här får du möjlighet att sätta dina ledaregenskaper på prov! Vi tror att du tycker om att jobba målorienterat och har förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Du trivs med att vara aktiv i utvecklings- och strategifrågor, är kommunikativ och har lätt för att skapa och utveckla relationer.

Det här är helt rätt nästa steg i din yrkesmässiga utveckling om du tidigare har arbetat som produktionsledare eller produktionschef inom tillverkande industri. Du kan också ha jobbat med en teknisk marknadstjänst, då det är viktigt att du är affärsmässig och van att ta ansvar för företagets lönsamhet genom att arbeta med produktivitet, kapitalrationaliseringsfrågor och ständiga förbättringar för en mer kostnadseffektiv produktion. Du bor med fördel inom pendlingsbart avstånd från Lennartsfors eller är beredd att flytta på dig för att satsa på din yrkesmässiga utveckling. Tjänsten börjar som en inhyrning via Industrisupport med syfte att om allt stämmer leda till en fast anställning på Lennartsfors AB. Att du har läst såhär långt tyder på att du är intresserad av tjänsten, så varför inte ta och kasta in en ansökan redan idag? Vi tillämpar löpande urval så tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdatum. Välkommen!


Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Villkor

Tillsvidare

Heltid

Heltid Tillsvidare

Fast lön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-01-31

Ange referens: 1468

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Industrisupport Värmland AB

Korpralsvägen 3

Korpralsvägen 3

67134 Arvika

http://www.industrisupport.com/

Kontaktpersoner

Berndt Levin

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 1 mars 2017