Lyssna

Vi söker kantpressare!

Industrisupport Värmland AB

Publicerad: 2018-12-18, Annons-ID: 8072302

Årjäng, 2 plats

Sista ansökningsdag: 2019-01-25

Om kunden
Du har nu möjlighet att få ett jobb hos Sveriges största legotillverkare av plåtbaserade produkter. Vårt kundföretag har en toppmodern maskinpark som bygger på en hög automatiseringsgrad och som är anpassad efter ergonomiska principer samt LEAN. Här tillverkar man olika slags produkter med höga krav på kvalitet och miljö.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med bockning av tunnplåtsdetaljer. Arbetet innehåller planering, programmering, ställ och produktion på kantpressavdelningen. Meriterande är om du har truckkort, ritningsläsning, mätteknik och-/eller är teknisk kunnig.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av industriarbete i allmänhet och kantpressning i synnerhet. Du kan ha gått industriprogrammet med inriktning plåt och svets, alternativt skärande bearbetning. Som person är du flexibel, noggrann och kvalitetsmedveten. Det kan stundtals vara stressigt så vi ser gärna att du är stresstålig.
Arbetet utförs på 2-skift

Tillsättning av dessa tjänster sker löpande så du är varmt välkommen med din ansökan idag!

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Villkor

11 dagar - 3 månader

Heltid

Heltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månader

Fast lön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-01-25

Ange referens: 1504

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Industrisupport Värmland AB

Korpralsvägen 3

Korpralsvägen 3

67134 Arvika

http://www.industrisupport.com/

Kontaktpersoner

Joakim Söderström

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 1 mars 2017