Lyssna

Projektledare - Heltid som norm

Årjängs kommun

Publicerad: 2018-12-05, Annons-ID: 8052571

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2018-12-16

Årjängs kommun har ca 10 000 invånare och ligger mitt emellan Karlstad och Oslo. Kommunen har tusen sjöar och en kanal. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för kommunens invånare. Vår vision är en välmående, modern och effektiv kommun med god service och växande företagsamhet. Här vill kreativa människor bo och utvecklas nära storstad och natur.

ARBETSUPPGIFTER Sveriges Kommuner och Landsting och Kommunal arbetar gemensamt i ett projekt för att heltidsarbete ska bli norm. Med anledning av detta söker vi en driven projektledare till Årjängs kommun. Projektledaruppdraget är en anställning på visstid, 50 % tom 2019-12-31. Ditt uppdrag som projektledare är att stödja chefer på flera nivåer i det stegvisa införandet såväl som att utreda vissa bemanningsfrågor på en övergripande nivå. Arbetet är både strategiskt och operativt, där du som projektledare planerar, förankrar, driver och leder det praktiska införandet i tät dialog med våra verksamheter. Som projektledare arbetar du för att skapa förtroende och struktur där vi i samverkan hittar lösningar på utmaningar i genomförandet av projektet. Kommunstyrelsen har ställt sig bakom rapport och plan Heltid som Norm Årjängs kommun.

KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning för uppdraget eller förvärvad erfarenhet som bedöms likvärdig. God kompetens inom personal- och bemanningsekonomi och gärna kunskap kring lagar och avtal som reglerar arbetslivet samt god IT-vana. Vi tror även att du har erfarenhet av projektledning och/eller av att genomföra förändringar och processer samt av schema-, personal- och bemanningsarbete. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta i kommunal verksamhet eller annan politiskt styrd verksamhet. Som person har du goda kommunikativa förmågor där du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du har även goda relationsskapande förmågor som du visar genom att vara en god lyssnare och du skapar, behåller och utvecklar goda relationer på ett naturligt sätt. Du är vidare drivande, lösningsfokuserad och pedagogisk med en hög integritet och du har en god förmåga att organisera och strukturera både eget arbete samt stödja andra.
ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Villkor

3 - 6 månader

Deltid

Deltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse.

Enligt avtal.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-12-16

Ange referens: A826157

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Årjängs kommun

Box 906

Storgatan 66 ÅRJÄNG

67229 ÅRJÄNG

Kontaktpersoner

Kerstin Krogh
0573-14011

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 1 mars 2017