Lyssna

Kommunikation och PR-ansvarig

Årjängs kommun

Publicerad: 2018-11-28, Annons-ID: 8042934

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2018-12-16

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer. Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

ARBETSUPPGIFTER Näringslivsenheten i Årjängs kommun står inför spännande utmaningar då enheten både växer och utvecklas. Därför söker vi nu en kommunikatör och PR-ansvarig med intresse för att skapa och driva kommunikationsfrågorna i kommunen. I din nya tjänst kommer du att driva och samordna arbetet kring den gemensamma bilden av Årjängs kommun som en attraktiv kommun att leva och bo i med ett levande och starkt näringsliv. Du har ett övergripande ansvar för kommunikation och marknadsföring av alla näringsgrenar, samt ansvar för den interna och externa kommunikationen där du arbetar både strategiskt och operativt. Du kommer exempelvis att produktutveckla och marknadsföra olika arrangemang. Vidare har du ansvar för det strategiska arbetet med kommunikationsplan, marknadsplan och marknadsföringsplan. Utöver detta ingår även ansvar för turistbyråverksamheten och operativa marknadsföringsuppgifter såsom uppdatering av hemsidor och sociala medier.

KVALIFIKATIONER • Krav på högskoleutbildning om lägst 180 högskolepoäng inom kommunikationsområdet reklam, marknadsföring eller annan utbildning som bedöms likvärdig. • Erfarenhet av att bygga varumärke och platsmarknadsföring. • Vana att driva och leda projekt. • Du behärskar olika digitala hjälpmedel inom kommunikation. • Eftersom tjänsten innefattar stora kontaktytor och dialog med olika parter har du lätt för att skapa kontakter. • Mycket god förmåga att anpassa budskap och texter efter målgrupp och media. • Som person är du drivande, positiv, nyfiken samt har förmåga att se helheten. Vi värdesätter egenskaper som initiativförmåga, kreativitet, samarbetsförmåga, god kommunikation och integritet.
ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Villkor

Tillsvidare

Heltid

Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Enligt avtal.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-12-16

Ange referens: A832723

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Årjängs kommun

Box 906

Storgatan 66 ÅRJÄNG

67229 ÅRJÄNG

Kontaktpersoner

Birgitta Evensson
0573-14132

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 1 mars 2017