Lyssna

Koordinator/coach FINSAM

Årjängs kommun, Individ och familjeomsorg

Publicerad: 2018-10-31, Annons-ID: 8001098

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2018-12-31

ARBETSUPPGIFTER I arbetet som finsamkoordinator kommer du att utveckla samverkan mellan vårdgivare/verksamheter för individens bästa och att arbeta med människors vilja till förändring både vad gäller hälsa och livsstil samt studier och arbete. Du kommer även att utifrån individens behov och tillsammans med handläggare i myndigheterna motivera samt stödja individen i rehabiliteringsprocessen och i kontakten med samverkande myndigheter. Ett nära samarbete finns med coacher i förbundets övriga kommuner då samverkan är en process som kontinuerligt måste underhållas. Tillit och respekt för individen och varandras verksamhetsområden, uppdrag, arbetsuppgifter är viktiga delar i denna tjänst. Exempel på arbetsuppgifter är att: - Samordna möten mellan handläggare från de olika myndigheterna och individen - Strukturera upp samhällets gemensamma resurser för personer med behov av samordnade insatser - Metodutveckla gemensamma verktyg för samordning, bemötande och samtal - Medverka vid utredningar/inventeringar/framtagning av förslag till samverkansinsatser - Medverka vid vägledning/coaching av individer - Ansvarig för rapportering av insatserna inkl. statistik (SUS mm) - Processledarens/Samordnarens roll kommer att utvecklas och förtydligas under arbetets gång

KVALIFIKATIONER Krav på högskoleutbildning om lägst 180 högskolepoäng inom det beteendevetenskapliga området, exempelvis socionom, socialpedagog, vård- och stödsamordnare eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Erfarenhet av arbetslivsinriktad rehabilitering är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet, och ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.
ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Villkor

Tillsvidare

Heltid

Heltid. Provanställning kan komma att tillämpas Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Månadslön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-12-31

Ange referens: A825261

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Årjängs kommun, Individ och familjeomsorg

Box 907

Storgatan 66 ÅRJÄNG

67229 Årjäng

Kontaktpersoner

Ulrika Ling
0573-14033

Helene Ohlsson
010-4871356

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 1 mars 2017