Lyssna

Legitimerad lärare för tjänst på mellanstadiet vid Nordmarkens skola

Årjängs kommun, Utbildning- och barnomsorg

Publicerad: 2018-10-16, Annons-ID: 7977232

Årjäng, 2 plats

Sista ansökningsdag: 2018-12-20

Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E 18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket ger närhet till både naturen och staden. Det finns goda pendlingsmöjligheter från både Arvika, Bengtsfors, Karlstad och Säffle.

ARBETSUPPGIFTER Nordmarkens skola ligger i södra delen av Årjängs tätort och är kommunens största skola. Det är en F-9-skola med cirka 700 elever och drygt 100 personal. F-6 ligger i äldre byggnader men planeringen för renovering är i full gång. 7-9 finns i helt nybyggda lokaler där även 3-6 har undervisning i flera praktiska ämnen. Fritidshem, särskola, mottagningsenhet och förberedelseklass finns också på området. Vi har ett välfungerande stödsystem som siktar på att fånga upp eleverna snabbt och sätta in stöd tidigt. På skolan finns speciallärare, specialpedagog, kurator, skolsköterska, studie- och yrkesvägledare och genom elevhälsan finns tillgång till skolpsykolog och skolläkare. Skolan använder sig av modern teknik vilket innebär att varje klassrum i det nya högstadiet har interaktiva tavlor och det finns elevplattor till alla elever. När renoveringen är klar kommer även F-6 ha den senaste tekniken på plats men redan nu har flera klassrum interaktiva tavlor och ett antal bärbara elevdatorer. Tjänsten: 100% lärartjänst på mellanstadiet. Mentorskap ingår. 2 tjänster Vi ser fram emot att du som legitimerad lärare utifrån profileringen ovan vill arbeta hos oss och vara med att utveckla skolan i en riktning där en trygg och tillåtande lärandemiljö står i fokus.

KVALIFIKATIONER Lärarexamen. Lärarlegitimation.
ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Villkor

Tillsvidare

Heltid

Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde till tjänsterna 20190107. Anställningarna kan komma att inledas med en provanställning.

Enligt avtal.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-12-20

Ange referens: A820809

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Årjängs kommun, Utbildning- och barnomsorg

Box 906

Storgatan 66 ÅRJÄNG

67229 ÅRJÄNG

Kontaktpersoner

Mikael Engelbrektsson
0573-13832

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 1 mars 2017