Lyssna

Pris

Efteranslutningskampanj i centrala Årjäng, 23 000 kr

Nu kör vi återigen en ny anslutningskampanj i centrala Årjäng. Gör du en beställning av fiber till din privata villa senast den 30 september 2018 så betalar du endast 23 000kr. Priset gäller för privata villor i centrala Årjäng som inte tillhör ett fiberföreningsområde.  Välkommen att kontakta Årjängs Nät på info@arjangsnat.se för mer information  eller ladda ned vår beställningsblankett här: Beställningsblankett.

Ordinarie pris för efteranslutningar är 24 500kr för en privat villaanslutning. Anslutningsavgiften betalar du efter att fiberanslutningen är installerad.

För att kunna säkerställa en kvalitativ drift och service av fibernätet utgår en serviceavgift på 50 kr/månad och anslutning. Anslutningsavgiften betalar du efter att fiberanslutningen är installerad.

Förläggning av fiberkabel utförs ända fram till husvägg om Fastighetsägaren så önskar. Upp till 45 meter i mjukt underlag och grovåterställning ingår i avgiften. Därefter tillkommer ytterligare kostnader. Vi utför även husinstallationen där utrustningen placeras strax innanför yttervägg.

Flerfamiljs-/hyreshus, bostadsrättsföreningar, företag och ideella föreningar

Självklart ansluter vi alla fastigheter och är du fastighetsägare till ett flerfamiljs-/hyreshus, ett företag, representant för för en bostadsrättsförening eller ideell förening kontakta oss för en offert och avtal.

Landsbygdsnät

För anslutningar på landsbygden och i Töcksfors samarbetar Årjängs Nät med lokala fiberföreningar. Pris för anslutning beror på många faktorer och därför lämnas offert i varje enskilt fall till dig från din förening. Vill du ansluta dig så gör du en anmälan på Nordmarkens Fiberförenings hemsida nordmarkensfiber.se

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 7 september 2018