Årjängs Fibernät/Anslut dig/Beställning av fiberanslutning till Årjängs Fibernät
Lyssna

Beställning av fiberanslutning till Årjängs Fibernät

Vill du ansluta dig till Årjängs Fibernät ska du anmäla din fastighet till Årjängs Nät eller en lokal fiberförening.

Årjängs Fibernät är ett samarbete mellan sex fiberföreningar och Årjängs Nät. Det innebär att det finns olika ägare till nätet. Du som kund ska göra en beställning till ägaren av det område som din fastighet är belägen i. Är du osäker på vilket område du tillhör så kan du kontakta oss på Årjängs Nät så guidar vi dig rätt.

Beställning av fiberanslutning i centrala Årjäng

Äger du en villa i centrala Årjäng  och inte tillhör något fiberföreningsområde beställer du en fiberanslutning hos Årjängs Nät.

Detta kan du göra via telefon 072-500 16 22, E-post info@arjangsnat.se eller genom att ladda ladda ned vår beställningsblankett här: Beställningsblankett. 

För Allmänna villkor kontakta Årjängs Nät enligt ovan.

Flerfamiljs-/hyreshus, bostadsrättsföreningar, företag och ideella föreningar

Självklart ansluter vi alla fastigheter och är du fastighetsägare till ett flerfamiljs-/hyreshus, ett företag, representant för för en bostadsrättsförening eller ideell förening kontakta oss för en offert och avtal.

Beställning av fiberanslutning till fiberföreningar

Beställning av fiberanslutning eller intresseanmälan till föreningarna HolmedalsNet, Karlanda, Silbodal Norra, SellNet, TöckNet och Vatt-Net kan du göra här: Intresseanmälan

Beställning eller intresseanmälan till föreningarna GrensNet, VestNet HF och Årjäng Sydväst görs direkt till respektive förening.

 För att se vilken fiberförening du tillhör kan du se gränsindelning på vår fiberkarta. Klicka här.

 

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 4 december 2018

Kontakt


  • Årjängs Nät
    Växel: +46 (0)72-500 16 22
    Järnvägsgatan 1
    672 30 Årjäng

    På grund av Covid-19 tar vi bara emot bokade besök på kontoret. Telefonväxeln är öppen vardagar mellan kl 10:00 - 15:00. Lunchstängt: kl.12:00 - 13:00. E-post: Du kan också skicka e-post till oss på adress info@arjangsnat.se Vi besvarar så snart vi kan under kontorstid.