Kan tyvärr inte skriva ut startsidan.

Startsida

Senaste nytt i Årjäng

Här hittar du aktuella nyheter och information om viktiga händelser i Årjäng. Välkommen till Årjängs kommun!

Läs mer

Nya simhallen börjar ta form

Bygget av den nya simhallen är i full fart och mycket har hänt sedan byggstarten i mars 2022. Vi har nu tagit fram renderade bilder på hur simhallen kommer att se ut inomhus.

Läs mer

Vinteraktiviteter i Årjängs kommun

Längtar du som vi efter snö och lagom kalla soliga dagar? Att äntligen susa nerför backen eller glida fram på fina skogsspår. Här kommer våra tips för en vit vinter i Årjäng kommun.

Läs mer

Evenemang

I Årjäng händer det alltid något spännande. Här kan du följa vår evenemangskalender.

Läs mer om evenemang

Elever i Årjäng hjälper till med Ukrainaspisar

Den 24 februari är det år sedan Rysslands fullskaliga invasion av Ukraina inleddes. Årjängs kommun har tagit hjälp av elever från Årjängs gymnasieskola för att tillverka spisar som ska levereras till Ukraina.

Läs mer

Möjligheter och sevärdheter

I Årjängs kommun är allt möjligt! Vi har ett strategiskt läge mitt emellan två storstäder - Stockholm och Oslo. Årjäng är en underbar ort i Värmland som du bara måste upptäcka!

Om energisituationen

I vinter finns viss risk för att det inte finns tillräckligt med el alla timmar i alla delar av Sverige. Då kan det bli aktuellt att koppla bort elen för ett begränsat antal under ett par timmar för att förhindra ett större avbrott. För elanvändare är det ungefär som ett vanligt strömavbrott. Här kan du läsa mer och få råd från myndigheterna.

Läs mer

Årjäng har minst skadegörelse i Sverige

Årjäng har minst skadegörelse i hela landet enligt den gemensamma rapporten - Trygghet och säkerhet 2021.

Läs mer

Årjäng - Sveriges bästa kommun för unga att bo i

Årjängs kommun rankas högst på listan över kommuner där det är bäst för unga att bo. Här kan du läsa mer om resultatet i undersökningen.

Läs mer