Lyssna

Välkommen till Årjängs Fibernät

FIBER ÄR FRAMTIDEN
Redan idag är ett snabbt nät ett vanligt, på gränsen till nödvändigt inslag i vår vardag. Vi handlar, tittar på TV, lyssnar på musik och pratar med vänner och bekanta via nätet. Detta med en omfattning och med en snabbhet som inte gick att förutse för tio år sedan. Därför är tanken på hur långt vi kan ha kommit om ytterligare tio år svindlande. Förmodligen är utbudet av nättjänster ännu större och kraven på snabbare nät och kommunikationsteknik ännu högre.

Årjängs Fibernät är ett supersnabbt öppet bredbandsnät
som ger dig tillgång till Internet, TV och
telefoni - allt i ljusets hastighet. Tekniken som gör
detta möjligt kallas fiberoptik och är det snabbaste sättet
att överföra digital information på som finns idag.

 • Planerade strömavbrott

  Under vecka 26-27 kommer Ellevio genomföra ett arbete i sitt ledningsnät. Detta innebär att strömmen kommer brytas till våra fibernoder i Holmedals-Breviken och Tången. Kunder kopplade på dessa noder kommer därför inte kunna nyttja sitt fibernät under denna tid. Läs mer detaljinformation här.

 • Status i utbyggnaden i tätorten

  Nu har vi påbörjat arbetet med den sista etappen i utbyggnaden i centrala Årjäng. Det innebär att vi för tillfället jobbar parallellt i alla sex etappområdena. Läs mer här om senaste statusen i projekten.

 • Semestertider

  Under vecka 29 och 30 håller Årjängs Nät semesterstängt. Läs mer här.

  2017-06-26
Visa fler nyheter

Kontakt


 • Årjängs Nät
  Växel: +46 (0)72-500 16 22
  Nertomtvägen 5
  672 30 Årjäng

  Kontoret och telefonväxeln är öppen vardagar mellan kl 10:00 - 15:30. Lunchstängt: kl. 12:00 - 13:00. Kontoret är inte alltid bemannat. Ring innan för säkerhets skull. Helgdagar håller vi stängt. Vecka 29 och 30 (17 juli-28 juli) är kontoret stängt. Telefonväxeln är öppen mellan kl 10:00-12:00.

Medfinansiär

Medfinansiär

Nordmarkens Fiberförening (NFF)

Nordmarkens Fiberförening är en paraplyorganisation för fiberföreningar i Årjängs kommun. Föreningens syfte är att bland annat att samordna...

Projekt Fibernätverk i Årjängs kommun

Årjängs kommun har fått en fantastisk möjlighet att finansiera ett optiskt stamfibernät genom ett projekt finansierat av kommunen, EU och Region...

Ledningskollen

Om du ska gräva på din fastighet är det viktigt att du först gör en "ledningskoll"